DEFINITIONER FÖR HERR HÅRSTIL

Det första steget i att veta hur man klipper sig är att känna till rätt hårklippningsnamn och olika Herr Haircut Definitioner.

Den här artikeln ger dig villkoren för de vanligaste herrklippningarna  som hjälper dig att bättre kommunicera med din frisör eller stylist och förhoppningsvis få en bättre frisyr.

En gång, precis när jag började, hade jag en kille sätta sig i min stol och säga, ”ge mig en hög och tät.” Han hade längre hår, så jag frågade, ”är du säker på att du vill ha en hög och tät?” Han sa ja.” Så jag knäppte ett blad på 00000 på min klippare och körde det helt upp på sidan av hans huvud och klippte av ungefär fem cm hår i processen. När han såg den kala randen som jag hade klippt ut ur hans hår, hoppade han upp och skrek: ”Fy fan! Manen, är du galen? ” Jag var inte galen, han visste bara inte vad en hög och tät var. Jag körde klart frisyren och det såg bra ut på honom. Han bär fortfarande en hög och tät till denna dag. Hade han känt till de vanliga definitionerna av hårklippning, kanske saker och ting hade visat sig vara annorlunda.

OBS: Vad som är känt som en sak i en del av landet kan vara något dramatiskt annorlunda i en annan. För bästa resultat har du ALLTID ett foto till hands för att visa din barberare. Att veta rätt terminologi är viktigt för att kommunicera med din barberare. Nedan följer vanliga definitioner för herrklippning: